Илиян Василев, Facebook. Заглавието е на редакцията на ФрогНюз.  ДПС се

...
Илиян Василев, Facebook. Заглавието е на редакцията на ФрогНюз.  ДПС се
Коментари Харесай

Илиян Василев: ДПС се опитва да спаси Боби Михайлов, предоставяйк...

Илиян Василев, Фейсбук. Заглавието е на редакцията на ФрогНюз. 

 

Движение за права и свободи се пробва да избави Боби Михайлов, като дава стадиона си в Кърджали за " незаконния " мач /без публика/ на националния ни тим. Очевидно в Пловдив не стана.

 

Затова Михайлов играе вабанк и блъфира, че в случай че не е той, българския футбол ще бъде неразрешен в Европа - и национали и клубни тимове.

От опит знам, такива блъфове би трябвало да се платят и БФС в настоящия си състав да бъдат изритани с шутове. Каквото и да е решението на УЕФА - има оборване в съд. Няма по какъв начин един самобравил се служител, въпреки и върховен, да бъде за нея по-голям от българския футбол.

Защо този мач да не се играе в София?

Просто е - тъй като интернационалните футболни служители и медии ще видят резила на БФС и от там сриването на това управление ще бъде неизбежно и бързо.

Абсурд е народен футболен съюз да не разрешава на своя аудитория да гледа мачове на своя народен тим - такова знамение в никакъв случай не е било и на никое място.

Както споделих - прътите и изпъждане от централата. Тези хора и в последните си мигове на мъка като управление ще нанесат оптимално тежки вреди.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР